top of page

wo 15 nov

|

Kermeta

Ladies Circle Zolder Quiz - november 2023

Schrijf je in voor onze spannende quiz en test je kennis over uiteenlopende onderwerpen. Elke deelname, draagt bij aan het ondersteunen van het goede doel. Doe mee en laat zien dat jouw kennis een verschil kan maken!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Ladies Circle Zolder Quiz - november 2023
Ladies Circle Zolder Quiz - november 2023

Tijd en locatie

15 nov 2023, 20:00 – 16 nov 2023, 01:00

Kermeta, Diestersteenweg 204, 3510 Hasselt, België

Guests

Over het evenement

Doe mee aan onze spannende quiz en geniet van een gezellige avond vol kennis en plezier! Je kan kiezen uit verschillende formules:

1. Standaard: Voor EUR 45 per tafel kun je deelnemen aan de quiz en strijden om de titel van kampioen.

2. VIP tafel CAVA met hapjes: Wil je wat extra's toevoegen aan je quizervaring? Kies dan voor de VIP tafel met CAVA en heerlijke hapjes. Voor EUR 80 per tafel geniet je van een feestelijke sfeer en verwennerij tijdens de quiz.

3. VIP tafel BIER met hapjes: Ben je een liefhebber van bier? Dan is onze VIP tafel met bier en smakelijke hapjes de perfecte keuze voor jou. Voor EUR 80 per tafel kun je genieten van een verfrissend drankje en heerlijke snacks terwijl je de quiz speelt.

Schrijf je snel in en reserveer jouw tafel voor deze onvergetelijke avond. Verzamel je vrienden, familie of collega's en maak er samen een geweldige quizervaring van. We kijken ernaar uit om je te verwelkomen en samen het goede doel te steunen!

Tickets

 • Standaard

  Voor EUR 45 per tafel kun je deelnemen aan de quiz en strijden om de titel van kampioen.

  € 45,00
  Uitverkocht
 • VIP tafel CAVA met hapjes

  Wil je wat extra's toevoegen aan je quizervaring? Kies dan voor de VIP tafel met CAVA en heerlijke hapjes. Voor EUR 80 per tafel geniet je van een feestelijke sfeer en verwennerij tijdens de quiz.

  € 80,00
  Uitverkocht
 • VIP tafel BIER met hapjes

  Ben je een liefhebber van bier? Dan is onze VIP tafel met bier en smakelijke hapjes de perfecte keuze voor jou. Voor EUR 80 per tafel kun je genieten van een verfrissend drankje en heerlijke snacks terwijl je de quiz speelt.

  € 80,00
  Uitverkocht

Dit evenement is uitverkocht

Deel dit evenement

bottom of page