top of page

wo 20 feb

|

CC Muze

Mieke Mievis Lichaamstaal

Waarom zitten mannen met hun benen open? Waarom houden vrouwen hun hoofd schuin?

Registratie is afgesloten - tickets nog verkrijgbaar aan kassa morgen vanaf 19u30
Andere evenementen bekijken
Mieke Mievis Lichaamstaal
Mieke Mievis Lichaamstaal

Tijd en locatie

20 feb 2019, 19:30 – 22:30

CC Muze, Dekenstraat 40, 3550 Heusden-Zolder, België

Guests

Over het evenement

“Een paar jaar geleden verdiepte seksuologe Mieke Mievis zich intensief in de geheimen van de lichaamstaal. Honderden boeken en videotapes van wetenschappelijke proeven heeft ze gelezen en bekeken. Miekes Mysterieuze Lichaam is het resultaat van deze studie. Tijdens het eerste deel van de lezing licht Mieke de beginselen van de lichaamstaal toe. Vervolgens ontleedt ze uw lichaam van kop tot teen. Niet op een droge, wetenschappelijke toon, maar overgoten met een humoristisch sausje.

Wedden dat u binnenkort ook al eens onder de tafel kijkt tijdens een vergadering? En dat u leugenaars of mensen op de versiertoer sneller zal herkennen?

Want alles wat u in uw verbale communicatie verzwijgt, verklapt u toch via uw lichaam. Wie de taal van het lichaam leert lezen komt dus meer te weten over al die gevoelens die niet in woorden worden gevat.

U hoort van Mieke ook waarom mannen met hun benen open zitten, vrouwen hun hoofd schuin houden en een vlezeke-vlezeke handdruk de beste is. Zelfs het mysterie van de sacoche wordt opgehelderd.

De volgende keer dat u op een feestje bent, aan de onderhandelingstafel zit, of lekker mensen aan het kijken bent, weet u meer dan er gezegd wordt.

Een oogopener die uw leven voor altijd zal veranderen.”

Tickets

  • Mieke Mievis Lichaamstaal

    In de inkomprijs is een glaasje bubbels inbegrepen.

    € 25,00
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page