top of page

do 26 nov.

|

Online Comedy Show

Online Comedy Night

Een leuke Comedy show vanuit je luie zetel ten voordele van het goede doel!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Online Comedy Night

Time & Location

26 nov. 2020 20:30 – 21:30

Online Comedy Show

Guests

About The Event

Alle Hens aan dek voor het goede doel!

Peter Hens is een goedlachse kerel uit de Kempen. Hij speelt vrolijke liedjes, afgewisseld met geslepen moppen en leuke verhaaltjes. Met zijn sappig dialect en herkenbare humor weet hij ieder publiek te bekoren. Gevat, joviaal, met een vleugje absurdisme! BAM! 

In 2017 zat Peter bij de 8 finalisten van het één-programma “Voor De Leeuwen” en hij verscheen ook al in Belgium’s Got Talent.

Voor slechts €12 ontvang je een link om met jouw bubbel een leuke (interactieve) comedy avond te hebben. Creëer je eigen theater thuis, installeer je in jouw zetel en lach, gier, brul er op los! Bovendien steun je tegelijkertijd onze drie goede doelen: Huis van het Kind, Sweet Children's Hope Foundation & Vogel- en Zoogdierenopvangcentrum Heusden-Zolder.

OPGELET : Je inschrijving is pas definitief na overschrijving en het klikken op de knop 'bestelling plaatsen'!

Graag het juiste bedrag overschrijven naar "BE12 7370 3505 1092 - Ladies Circle Zolder'' met vermelding 'Comedy night' en achternaam en voornaam.

Tickets

Prijs

Aantal

Totaal

 • Toegang - Online Comedy Night

  € 12,00

  Het ticket omvat 1 zoom link naar de Online Comedy Show op 26 november 2020. Je ontvangt de link enkele uren voor de show begint.

  € 12,00

  0

  € 0,00

Totaal

€ 0,00

bottom of page